Politsei- ja piirivalveamet tänas parimaid töötajaid ja koostööpartnereid

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanemprokurör Sirje Merilo võtab politsei- ja piirivalveameti peadirektorilt Raivo Küüdilt(esiplaanil)vastu teenetemärgi, tagaplaanil Ida prefektuuri prefekt Aldis Alus.
Vanemprokurör Sirje Merilo võtab politsei- ja piirivalveameti peadirektorilt Raivo Küüdilt(esiplaanil)vastu teenetemärgi, tagaplaanil Ida prefektuuri prefekt Aldis Alus. Foto: Enn Kuusik

Kolmapäeval Kiviõli rahvamajas politsei- ja piirivalveameti aastapäevale pühendatud Ida prefektuuri aktusel tänati parimaid töötajaid ja koostööpartnereid, kelle seas oli 24 Lääne-Virumaa inimest.

Politsei- ja piirivalveameti peadirektorilt Raivo Küüdilt ja Ida prefektuuri prefektilt Aldis Aluselt said Piirivalve teenistusristi „15 teenistusaasta eest piirivalves“ Kunda kordoni vanempiirivalvurid Indrek Tulvik, Arvi Adli, Kalev Lindlo ning noorempiirivalvurid Svetlana Bauman ja Oleg Vassiljev.

Politsei- ja piirivalveameti peadirektori aukirjaga tunnustati Rakvere kriminaalteenistuse üleminspektori Heiki Uttendorfi ja Rakvere konstaablijaoskonna piirkonnapolitseiniku Helgo Talalaeva tehtud tööd.

Politsei- ja piirivalveameti peadirektori tänukirja pälvisid Ida prefektuuri korrakaitsebüroo piirkondliku politseitöö talituse spetsialist Merike Leppik, Väike-Maarja konstaablijaoskonna piirkonnavanem Jaanus Mätas ja Rakvere politseijaoskonna patrullteenistuse välijuht Tauno Lempu.

Ida prefektuuri teenetemärgi said kriminaalbüroo majanduskuritegude talituse erimenetleja Eimar Nurmela, Rakvere kriminaalteenistuse vanem Kalmer Pere, kodakondsus- ja migratsioonibüroo Rakvere teeninduse vanem Kersti Soosalu, Rakvere patrullteenistuse avariipolitseinik Aare Soosalu ja prefektuuri korrakaitsebüroo lubadeteenistuse vanemspetsialist Anne Pitke.

Ida prefektuuri tänukirja pälvisid kriminaalbüroo narkokuritegude talituse erimenetlejad Tiit Vettik ja Urmas Reimann, Rakvere kriminaalteenistuse üleminspektor Kaido Kaaremäe, Kunda kordoni noorempiirivalvur Toomas Nurk, Tapa konstaablijaoskonna piirkonnapolitseinik Tanel Lees ja Rakvere politseijaoskonna patrullpolitseinik Ahti Tiivas.

Koostööpartneritest said Abipolitseiniku teenetemärgi Gert Kalgre ja Endel Rahe ning Ida prefektuuri teenetemärgi Viru ringkonnaprokuratuuri Rakvere osakonna vanemprokurör Sirje Merilo.

„See, kui su tehtud tööd tunnustatakse, on alati meeldiv,“ sõnas Sirje Merilo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles