Tormi purustatud aknaklaas vigastas kahte last

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere haigla.
Rakvere haigla. Foto: Arvet Mägi

Esmaspäeval purustas tugev tormituul Vinni spordihoone võimlas suure aknaklaasi, maha sadanud killud vigastasid kahte poissi.

Rakvere haigla peaarst Sirje Kiisküla ütles, et üks kannatanu jäeti intensiivraviosakonda. Haiglast kirjutati ta välja eile. Teine kannatanu lubati pärast arstiabi andmist kohe ambulatoorsele ravile.

AS Vinni Spordikompleks juhatuse liige Ergo Prave keeldus juhtunust rääkimast. „Mis uudis see enam on? See juba vana uudis,“ arutles avalikke teenuseid pakkuva spordikompleksi juht.

Vinni vallavanem Toomas Väinaste rääkis, et tuul lõi võimla suure klaasi puruks ajal, mil seal olid Vinnis treeninglaagris olevad Moskvast pärit lapsed. Vallajuhi andmetel said viga kaks 11aastast poissi, kes nüüdseks on spordihoones tagasi.

Väinaste sõnul lõi tugev tuul ka Kakumäe bussiootepaviljoni klaasid puruks, kuigi need olid kruvidega kinnitatud. „Kruvid olid nagu rauasaega lõigatud. See on uskumatu, mis võim on tuulel,“ nentis ta.

Spordihoone juhi selgitustest keeldumisest kuuldes ütles Väinaste, et tema pooldab alati rääkimist. „Kui midagi juhtub, siis tuleb asjad selgeks rääkida,“ sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles