Teenekas metsamees Raivo Helm sai Rakvere linnalt tänukirja

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raivo Helmi õnnitlemvad Rakvere linnavolikogu esimees Mihkel Juhkami ja Rakvere linnapea Andres Jaadla.
Raivo Helmi õnnitlemvad Rakvere linnavolikogu esimees Mihkel Juhkami ja Rakvere linnapea Andres Jaadla. Foto: Rakvere linnavalitsus

Metsamees Raivo Helm sai 29. detsembril 70aastaseks ning sel puhul õnnitlesid teda ka Rakvere linnavolikogu esimees Mihkel Juhkami ja linnapea Andres Jaadla, andes talle üle Rakvere linna tänukirja koos selle juurde kuuluva rinnamärgiga.

Linnapea Andres Jaadla sõnul on Raivo Helm teinud palju meie metsade hea käekäigu eest seistes ja kui vaja, siis ka võideldes.

Linnajuhid soovisid Raivo Helmile palju õnne ja tervist ning jaksu Rakvere metsamajandi raamatu koostamiseks.

Raivo Helm on kõik oma tööaastad tegutsenud Lääne-Virumaal, neist 25 aastat Rakvere metsamajandis, alguses inseneri ja siis peametsaülemana. Ta olnud metsanduse peaspetsialistina ametis ka Lääne-Virumaa Keskkonnateenistuses. Helm on olnud tegev ka Rakvere linnavolikogu liikmena.

Teenete eest Lääne-Virumaa metsakasvatuse traditsioonide ja aadete edasikandmisel on teda 2009. aastal tunnustatud Lääne-Viru vapimärgiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles