Tarva jalgpallurid lõpetasid aasta turniirivõiduga

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: SCANPIX

Esimest korda Rakvere jalgpalliajaloos võitis linna esindusmeeskond Rakvere JK Tarvas (pildil) Tallinnas peetud saalijalgpalli aastalõputurniiril oma poolehoidjate toetusel esikoha.


Järgmisel hooajal Eesti meistrivõistluste esiliigas mängima asuv Rakvere vutimeeskond osales aasta viimasel jõuproovil veel teise liiga meeskondade konkurentsis, kus esimesel turniiril jõuti finaali mängima Tartu FC HaServ võistkonnaga.

Normaalaeg lõppes selles vastasseisus väravateta viigiga, aga võitja selgitanud penaltiseerias pani Rakvere JK Tarvas oma paremuse maksma tulemusega 3:2 ning võttis võidu.

Teel finaali oli Rakvere JK Tarva meeskond poolfinaalis alistanud C1 Tallinna JK Dünamo kindlalt skooriga 4:1.

Alagrupimängudes alistasid Rakvere vutimehed Viljandi JK Tuleviku skooriga 3:0 ning Sörve JK meeskonna tulemusega 5:0. Viiki (1:1) mängiti FC M.C. Tallinna tiimiga.

Turniiri parima mängija tiitli pälvis Rakvere JK Tarva pallur Joonas Ljaš, meeskonna suurim väravalööja oli Tarmo Rebane, kes üldtabelis oli teisel kohal. Pealinnast võiduga naasnud Tarva meeskonda kuulusid veel Henri Hang, Kaarel Saar, Siim Rannamäe, Jaanus Kaasik, Jüris Sahkur, Reijo Kuusik, Alari Aunapuu, Elar Tovstik, Alari Tovstik ja Mihkel Saar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles