Nädala mesi ja tõrv

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Suusarajad kutsuvad: näiteks Mõedaku spordibaasis müttab rajatraktor, korralikel radadel on suusatajaid hordides, nende seas nii pärissportlased kui ka muidumõnulejad, tõstukiga mäel lustivad lumelaudurid ja nõlvadele jätkub ka kelgutajaid.

Sooja teed ja suppi saab kohvikust. Õhtupimedas on rajadki valgustatud.


Ainult, et pisikesel Rägavere vallal on üksjagu tegemist, et seda kõike enda õlgadel hoida. Suusalund tuli nii kaua oodata, et radadel käib lausa laulupidu, näiteks Rakvere valgustatud suusaradu vallutavad rahvamassid veel hilistel õhtutundidelgi.


Küll aga ajavad tõelisi suusahunte tigedaks inimesed, kes kõnnivad radadel või käivad seal koera ja suisa hobustega.

Nädala mesi
Põhja-Eesti regionaalhaigla verekeskus valis Rakvere linna 2011. aasta tulemuste põhjal doonorluse aastalinnaks. Rakveres peab doonoripäevadel suisa sabas seisma, et saaks verd anda.

Nädala tõrv
Justiitsministeeriumis valminud eelmise aasta registreeritud kuritegevuse statistika on ekskolleegilt pussitada saanud, kuid praeguseks ametipostile naasnud maakonna politseijuhi Lembit Kalda arvanud tapetute sekka.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles