Arutud rullnokad lõhkusid valmiva hokiplatsi

Aarne Mäe
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõhutud hokiväljak.
Lõhutud hokiväljak. Foto: Erakogu

Tundmatud vandaalid lõhkusid eile Rakveres vaevaga valmiva hokiplatsi, kuhu entusiastlikud koolipoisid on panustanud hulk vaeva.

Viimastel päevadel kerkinud külmakraadid oleks lubanud uisusõpradel Rakvere spordikeskuse maa-alal asuvat väljakut juba saabuval nädalavahetusel kasutada, kuid kellegi pahatahtliku roolikeeraja vaenulik tegevus lükkab unistuse edasi. Eile õhtul märkasid hokiväljakut rajavad gümnaasiumipoisid, et päevadepikkune töö on ühe hoobiga hävitatud, sest platsile tiirutama läinud auto jäljed on sügavalt läbi kerkiva jää vajunud. Just samal päeval käisid päästeameti mehed paakautoga väljakut kastmas.

„Nii, kui piisavalt miinuskraade tuli, saime päästeametilt pumba ja hakkasime kooli ja trennide kõrvalt kastmas käima, ühel õhtul tegime seal tööd kella üheksani,“ rääkis hokiväljakut ehitava MTÜ RLV Arena liige Sander Kütt. „Oleme sinna üle 15 tunni pühendanud, et põhja laduda, plaan oli selleks nädalavahetuseks peale saada, nüüd lükkub kõik edasi.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles