Igor Mang: draakoniaastal vabanetakse pingetest

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Astroloog Igor Mang nimetas vesidraakoni aastat ööajaks, mille jooksul vabaneda pingetest.
Astroloog Igor Mang nimetas vesidraakoni aastat ööajaks, mille jooksul vabaneda pingetest. Foto: Meelis Meilbaum

Reedel Rakveres Katariina Keldris külaliseks olnud astroloog Igor Mang ütles, et alanud vesidraakoni aasta tähendab sümboolselt ööaega. “Öö on selle jaoks, et vabaneda tekkinud pingetest,” lausus Mang.



Ta selgitas kujundlikult, et öö on magamiseks ning eelnenud päeva muljetest lahtisaamine on vajalik selleks, et olla värske vastu võtma uue päeva väljakutseid.

Kuna vesi on tundeelu sümbol, toob see aasta astroloogi kinnitusel ülimat emotsionaalsust, massilisi ülesastumisi, kaost ja korralagedust. Eriti kevadel tuleb sagedamini ette vee ja tuulega seotud katastroofe, nagu vulkaanipursked, tornaadod, tsunamid või üleujutused.

“Aasta esimene pool on hea veemärkidele (vähk, skorpion ja kalad), aasta teine pool maamärkidele (sõnn, neitsi ja kaljukits),” nimetas Igor Mang. Ta teatas, et draakoniaasta on õnnelik ahvi- ja rotiaastal sündinutele.

Igor Mang ennustas maiade kalendrist rääkides, et maailma lõppu ei tule, kuid üks ajastu hakkab läbi saama. “See tähendab praeguse elustiili lõppu, muutust. Praegu on maailmas tohutult palju informatsiooni, mis muudab tundeseisundit,” rääkis astroloog, rõhutades, et informatsioon on kõige olulisem, millele ei tohi takistusi teha: see kuulub teispoolsusesse.
“Teadmine, see on ühtlasi võim. On inimesi, kes on kõrgemal tasandil. Nende teadvus on avardunud, nad mõistavad kosmilisi seaduspärasusi,” kõneles Mang.

Ta leidis, et me elame tihti negatiivses infoväljas, kuid peaksime püüdlema positiivsuse poole. “Inimese tervis sõltub sellest, mis infoväljas ta on. Kunstimaailma infoväli on kõrgem kui teaduse maailma oma. Kunst on ilus ja ilu on see, mis ravib,” rääkis astroloog.

Ta ütles, et inimene ei ole üksnes füüsiline keha, vaid ka hing ning just viimasele tuleks eriti mõelda.

“Teispoolsus on olemas. Inimese maailmavaade saab küpseks, täiuslikuks ainult siis, kui ta teab, mis temast saab ka seal.”
Mang rõhutas usu tähtsust ja ennustas religiooni tähtsuse tõusu maailmas. Kuid ei ole õige vaielda, milline usk on õige, milline mitte.

Ta pani inimestele südamele, et ärgem tehkem halba oma naabrile.

“Soovi, et naaber oleks õnnelikum kui sina,” õpetas astroloog.

Ta arvas, et suurema tähenduse saavad ökokülad, kus inimesed elavad puhast elu, valmistavad kõik oma kätega, on loobunud tsivilisatsiooni hüvedest.

Igor Mang ennustas, et sarnaselt sotsialismile kukub kokku ka kapitalism. Ta meenutas, et oli sellest rääkinud juba ühte intervjuud andes 1993. aastal. “Aga nüüd hakkame seda nägema oma silmaga,” kinnitas astroloog.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles