Ööjooks premeerib sadat kiireimat spurtijat

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööjooks tutvustab end turismimessil.
Ööjooks tutvustab end turismimessil. Foto: Erakogu

Täna avab Eesti Näituste messikeskuses oma uksed rahvusvaheline turismimess Tourest, kus Lääne-Virumaa tippsündmusena teeb Ööjooks kõikidele kohapeal registreerinutele magusaid pakkumisi.


17.-19. veebruaril toimuval Eesti suurimal turismimessil Tourest on Lääne-Virumaa näitusealal teiste seas end tutvustamas Rakvere aasta tegu – Ööjooks, kus sajale kiireimale Ööjooksule  registreerijale kingitakse lisaks sooduspääsmele ka kruus.

“Ööjooks esindus osaleb ühe põhiüritusena Lääne-Virumaa boksis, et  tuua juunis võimalikult palju inimesi Rakveresse ööjooksule osalema ning linnapäevi nautima", rääkis projektijuht Kadi Fedoritš.

Kohapeal saab Lääne-Virumaa pinnal uudistada ka Rakvere Teatri suveprojekte, Viru Folki jpm. "Kui Rakveret eksponeerivad messil eraldi pindadel nii erinevad asutused kui üritused: Rakvere Teater, Virumaa Muuseumid, Aqva Hotel & Spa, teatrifestival Baltoscandal, Ööjooks ja teised, siis meie reklaamime Rakveret kui tervikpaketti, milles on nii kultuuri, sporti, majutust kui palju muud," rääkis Rakvere kultuurikeskuse direktor Keio Soomelt.

Sel aastal Eesti Näituse messikeskuses (Pirita tee 28, Tallinn) korraldatav  Tourest on Baltimaade vanim ja suurim turismimess, mis  toimub tänavu 21. korda. Eelmisel aastal külastas messi ligemale 21 000 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles