Andres Jaadla kaalub linnapea kohalt ja erakonnast lahkumist

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere linnapea Andres Jaadla.
Rakvere linnapea Andres Jaadla. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Rakvere linnapea Andres Jaadla lubas kaaluda reformierakonnast ja linnapea kohalt lahkumist, kuid otsus ei sünni niipea.

„Ma kaalun seda varianti, aga kindlasti see otsus ei saa lähiajal sündima,“ sõnas Jaadla ERR-i uudisteportaalile. „Kõikidesse ettepanekutesse suhtun väga suure tõsidusega ja teen sellest omad otsused ja järeldused.“

Eile otsustati reformierakonna Rakvere piirkonna juhatuse erakorralisel koosolekul, et seoses süüdimõistva kohtuotsusega peab Rakvere linnapea Andres Jaadla võtma ise vastutuse ja end linnapea kohalt taandama. Samuti peab ta kohtumenetluse ajaks peatama erakonna liikmelisuse.

Reformierakonna Rakvere piirkonna juhatuse liige Maie Urbas selgitas nõudmist, et kohtuprotsess ei ole erakonna, vaid isiku üle.

Reformierakonna Lääne-Virumaa piirkonna juht, Euroopa Parlamendi liige Kristiina Ojuland toetas piirkondliku juhatuse otsust. „Toetan juhatuse otsust ja loodan, et Andres Jaadla mõistab ning aktsepteerib seda,“ sõnas Strasbourgis viibiv Ojuland.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles