Koolid võtsid mõõtu pallimänguliiga eelvoorus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunda ühisgümnaasiumi võistkond näitab pallimänguliiga Lääne-Virumaa eelvoorus oma osavust korvpalli teatevõistluses.
Kunda ühisgümnaasiumi võistkond näitab pallimänguliiga Lääne-Virumaa eelvoorus oma osavust korvpalli teatevõistluses. Foto: Arvet Mägi

Virumaa koolinoorte pallimänguliiga “Võrgud sahisema” tänavune hooaeg Lääne-Virumaal avanes teisipäeval Rakvere spordihallis peetud eelvooruga.


Lääne-Virumaa kolme kooli – Rakvere reaalgümnaasiumi, Kunda ühisgümnaasiumi ja Tapa gümnaasiumi – kuni kuuendate klasside õpilaste esindused võistlesid spordihallis jalgpallis, korvpallis, mõlema mängu teatevõistlustes ning viktoriinis.

Kõikide alade kokkuvõttes asus eelvoorus 18 punktiga juhtima Rakvere reaalgümnaasiumi võistkond, kes noppis esikohapunktid korvpallis ja mõlemas teatevõistluses.

Teiseks tulnud Tapa gümnaasiumi ja kolmanda koha saanud Kunda ühisgümnaasiumi võistkond kogusid võrdselt 12 punkti, tapalased olid seejuures võidukad jalgpalliturniiril, Kunda poisid aga kõige nutikamad spordiviktoriinis.

Pallimänguliiga korraldajad paluvad siinkohal vabandust Kadrina keskkooli võistkonnalt, kes võistlustele eelnenud kommunikatsioonihäirete tõttu avaetapile kohale ei jõudnud.

Kadrina keskkooli esindus alustab seetõttu võistlemist pallimänguliiga eelvoorule järgnevatest vahevoorudest: 14. märtsil Rakvere spordihallis, kus kavas korvpallialased mõõduvõtud, ning 4. aprillil Sillamäe spordikompleksis, kus võisteldakse jalgpallis.

Kuuendat aastat Virumaa õpilastele korraldatava pallimänguliiga “Võrgud sahisema” avalöök anti nädal varem Ida-Virumaa eelvooruga, kus pääsu vahevoorudesse tagasid Kohtla-Järve Järve gümnaasium, Toila gümnaasium, Sillamäe Kannuka kool ja Sillamäe Eesti põhikool.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles