Vihula mõisakompleksi hakkab juhtima Michael Stenner

Aarne Mäe
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vihula mõisa uus juht Michael Stenner tahab teha Vihula mõisasse maailmatasemel puhkekeskuse.
Vihula mõisa uus juht Michael Stenner tahab teha Vihula mõisasse maailmatasemel puhkekeskuse. Foto: Erakogu

“Pärast nelja aasta jooksul tehtud suuremahulisi renoveerimistöid Vihula mõisakompleksis on Michael Stenneri liitumine Unique Hotelsi ketiga väga rõõmustav ja positiivne uudis,” ütles Unique Hotelsi keti juhatuse liige Paul Taylor. “Stenner hakkab vastutama Vihula mõisakompleksi igapäevase juhtimise ja opereerimise eest. Kuna Stenneriga seostub suurepärane teeninduskvaliteet, klientide ja töötajate rahulolu ja väga hea juhtimisoskus, on meil eriti hea meel teda meie meeskonnas tervitada.”



Michael Stenner on rahvuselt sakslane ning tal on suured hotellide arendamise ja opereerimise kogemused nii rahvusvahelisel turul kui ka Eestis. Viimati töötas ta tegevjuhina Tallinnas asuvas viietärnihotellis Telegraaf ja tema juhtimisel on see hotell saanud praeguseks üheks edukamaks pealinna hotelliturul.

“Olles arendanud mitut tuntud, tänaseks väga edukat Tallinna hotelli, on nüüd aeg võtta vastu pisut teistsugune väljakutse ning alustada Vihula mõisakompleksi, kõrgtasemel turismiobjekti ja puhkekeskuse arendamisega,” teatas Michael Stenner. Ta lisas, et kogu Eestil on tohutu turismipotentsiaal just tänu maalilisele loodusele, mida pakuvad nii Lahemaa, Peipsi järv, Otepää kui ka saared. “Seega on aeg arendada Eestis maailmatasemel puhkekeskusi, kus külastajad naudiksid oma puhkust, viies kaasa meeldivaid kestvaid mälestusi,” lausus Michael Stenner.

Lahemaa rahvuspargis asuv 800aastase ajalooga Vihula mõis on üks Balti riikide suurimaid mõisakomplekse, kus on 65 hotellituba, üheksa toitlustuskohta, tänapäevane konverentsikeskus kuni 500 osalejale, ökospaa.

Vihula mõisa puhkeküla külalistele pakutakse rohkelt vaba aja veetmise võimalusi: olemas on kaheksarajaline minigolfiväljak, ökofarm, kus saab näha taluloomi, kohe valmib jõusaal ja saunaga siseujula, 19. sajandist pärinev viinaköök koos muuseumi ja degusteerimisvõimalusega. Laste mänguväljak ja pererestoran avatakse veebruari lõpuks.

Vihula mõis kuulub Unique Hotelsi ketti ning on äriklassi puhke- ja konverentsikeskus. Unique Hotels on Eesti hotellikett, mis opereerib nelja hotelli: kahetärnihotelli City Hotell Tallinn, neljatärnihotelli Kreutz­wald Hotell Tallinn, boutique-stiilis äriklassi hotelli von Stackelberg Hotell Tallinn ja äriklassi puhke- ja konverentsikeskust Vihula mõisas.

Vihula mõisa endine tegevjuht oli Tarmo Bachmann, kes lahkus sellest ametist läinud aasta lõpul.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles