Õpetajate streiki joominguga tähistanud lapsed pandi tilguti alla

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haiglaravil on Lätis viiruse tõttu 44 patsienti, neist kolm on raskes seisus. Foto on illustratiivne.
Haiglaravil on Lätis viiruse tõttu 44 patsienti, neist kolm on raskes seisus. Foto on illustratiivne. Foto: Margus Ansu / Postimees

Teisipäeval tähistas grupp 13-14aastaseid noorsande eelolevat õpetajate streiki alkoholi ohtra pruukimisega, kaks poissi viidi haiglasse tilguti alla.

Rakvere politseijaoskonna pressiesindaja Mari Riina Rist rääkis, et teisipäeva pärastlõunal kella nelja ajal helistati Rakvere Koidula tänava apteegist politseisse ja teatati, et ühel lapsel on paha ja hakkab kohe oksendama. Lisaks mundrikandjatele sündmuskohale kihutanud kiirabi viis 14aastase koolipoisi Rakvere haiglasse, kus ta tilguti alla pandi.

Mõne tunni pärast märkas politseipatrull Rakvere spordihoone sissekäigu juures kahtlaselt istuvat 14aastast poissi. Temalgi oli ohtrast alkoholi pruukimisest paha hakanud ja kiirabi viis ta samuti haiglasse tilguti alla.

Spordihoones tabasid mundrikandjad 13- ja 14aastase alkoholijoobes koolipoisi. Nemad viidi politseijaoskonda, vormistati väärteoprotokoll ja anti seejärel üle vanematele.

Uurimisel selgus, et koolipoisid olid pruukinud siidrit, džinni ja viina. Alkoholi oli neile toonud üks mees.

Tabatud seltskonnast kaks poissi on politseile tuttavad. Nemad jäid pühapäeval poes vahele alkoholivargusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles