Kiri: Positiivse auraga hoone ootab külastajaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Virumaa keskraamatukogu
Lääne-Virumaa keskraamatukogu Foto: Arvet Mägi


Kas tahate sattuda positiivse välja sisse? Aga palun! Minge Rakvere raamatukokku!


Keset südalinna – neli korrust täis tarkusi ja meelelahutust. Ja oletegi juba võitnud.

Mõni viriseb, et raamatud on kallid. Aga mis sellest. Raamatukogus on need ju tasuta.

Eestis ilmub igal aastal üle 4500 uue raamatu. Kes neid osta jõuaks. Ometi on väga palju häid raamatuid, mida tasub lugeda.

Lugemissaalis avastate, kui arvukalt ilmub huvitavaid ajakirju Eestis. Igaühele leidub kindlasti midagi, mis huvi pakub.

On fonoteek, kus saab kuulata muusikat. Positiivne on näiteks seegi, et igale raamatule, mida parajasti kohal pole, võite panna ennast järjekorda. Raamatu kogusse saabumisel saadetakse teile meil või helistatakse. Nii ei jää ükski huvitav raamat lugemata.

Emad-isad, võtke kaasa oma laps(ed). Vanaemad-vanaisad, võtke kaasa oma lapselaps(ed). Silmad võtab kirjuks – nii palju ilusaid, huvitavaid lasteraamatuid ilmub.

Nakatage oma lapsed positiivse lugemispisikuga. Nüüd ja kohe! Ja vilju nopivad sellest teie lapsed kogu elu.

Üks iidne targaks saamise valem kõlab nii: tuleb lugeda raamatuid, vestelda tarkade inimestega ja reisida. Alustagem siis lugemisest! Tehke ära see esimene samm, hakake lugejaks – ja te ei kahetse!

Kohtumiseni!
Lugeja Kalle Korjus

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles