Rakkes võtab patsiente vastu Tamara Vahtra-Aasmets

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tamara Vahtra-Aasmets.
Tamara Vahtra-Aasmets. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Lääne-Viru maavalitsus teatab, et alates 1. aprillist on Rakke perearsti ajutiseks asendajaks dr Tamara Vahtra-Aasmets.


Perearst Peeter Bakhoff lõpetas Rakkes tegevuse 1. jaanuarist 2012. Tänu Väike-Maarja perearstile Tiia Liivalaidile toimus vastuvõtt vähendatud mahus Rakkes veel kaks ja pool kuud. Vilja ei kandnud uue arsti otsingud, läbirääkimised residentide ega tööd otsivate arstidega, mistõttu on 16. märtsist Rakke ilma perearstita.

Tänu perearst Tamara Vahtra-Aasmetsa ajutise asendamise ettepanekule on võimalik alates 1. aprillist 2012 avada taas Rakkes vastuvõtt. Tamara Vahtra-Aasmets võtab patsiente vastu Rakkes samas kohas, kuid täpsematest muudatustest arsti ja pereõe vastuvõtuaegades teavitatakse aprillikuu esimestel päevadel valla ja maavalitsuse kodulehtedel ning vastuvõtukohas.

Maavalitsus avaldab tänu kõigile perearstidele, kes on aidanud Rakke elanikke sel keerulisel perioodil. “Eriline tänu dr. Tiia Liivalaidile ja Tamara Vahtra-Aasmetsale, kes vaatamata suurele koormusele võtsid erinevatel aegadel veel lisaks ajutise asendamise kohustuse,” rääkis maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonna juhataja Marge Lepik.

Maavalitsus jätkab lahenduste otsimist, et tagada Rakkes kõigile vajalikus mahus kättesaadav perearstiteenus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles