Põhjakeskus plaanib hakata teenindama lennuturiste

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Põhjakeskus.
Rakvere Põhjakeskus. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Maismaad mööda saabuvate eeskätt Vene ja Soome turistide seas populaarne Põhjakeskus on leidnud uueks väljakutseks lennuturistide teenindamise.

Käimas oleva Lennuki tänava tööstuspiirkonna arenduse ehitustööde käigus renoveeritav Rakvere lennuväli pakub võimaluse siia lennata nii väikestel eralennukitel kui tšarterlendudel.  Kuna üle Rakvere läheb ka üsna tiheda liiklusega liinilendude koridor, siis loodab Põhjakeskus, et ka osa liinilennukitest leiab võimaluse teha Rakveres kaubanduskeskuse külastamiseks vahepeatus. 

"Rakvere jääb ida ja lääne vahelistel lennumarsruutidel ligikaudu sama kaugele nii väljalennu kui  sihtkohast vaadates ja on seega igati sobilik paik vahepeatuseks," on lisatud selgituseks pressiteates.

Põhjakeskus on asunud suhtlema lennukaartide tootjate  ja navigatsiooniseadmeid hooldavate ettevõtetega, et tagada neis Põhjakeskuse ja Rakvere lennuvälja kuvamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles