Rakvere vanalinnas puhuvad uued tuuled

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pikk tänav.
Pikk tänav. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Koos kevadega algab uuenduslik aeg ka Rakvere vanalinnas Pikal tänaval. Selleks kogunesid Rakvere Vanalinna Seltsi liikmed ning huvilised kolmapäeval Lääne-Viru keskraamatukokku, et kuulata ettekandeid Rakvere linnakodanike ajaloost ning Juhan Kunderi tegemistest ning seltsist.


Lisaks astus üles ka koolitaja Indrek Maripuu, kellega koostöös oli mõttekojas eelnevalt koostatud võimalike Pikka tänavat puudutavate uuenduste nimekiri, millest konverentsil osalejad oma valiku teha ning olemasolevat nimekirja omakorda täiendada said.

Uuenduslike mõtete hulka kuulus näiteks vallimäe ja Pika tänava sidumine, kasutades selleks ära juba olemasolevaid treppe, lisaks oli jutuks ürituste korraldamine Rakvere vanalinnas, noortele esinejatele vaba lava kujul võimaluse pakkumine, elav muusika, töötoad ja muu selline. Igaaastane Rakvere Vanalinna Seltsi konverents toimus sel korral juba kuuendat korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles