Võrkpalli rahvaliigas troonisid Triigi pallurid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvaliiga turniiril on mänguhoos Tõrremäe II (kollases) ja Spordiveteranide Koondise (SVK) I võistkond.
Rahvaliiga turniiril on mänguhoos Tõrremäe II (kollases) ja Spordiveteranide Koondise (SVK) I võistkond. Foto: Arvet Mägi

Lääne-Virumaa võrkpalliharrastajate seas võidab üha suuremat populaarsust kolm aastat tagasi siinkandis loodud rahvaliiga, mis on niisama elujõuline nagu üleriigilisel tasemel toimiv Credit24 Rahvaliiga.


Maakondlikku rahvaliigat korraldava Rivaali võrkpalliklubi eestvedajate sõnul oli konkurents tänavu väga tihe, kindlalt krooniti küll võitjaks 13 punkti kogunud ning mullust tiitlit kaitsnud Triigi võistkond, kolmel tiimil oli aga võrdselt 12 punkti.  Parema geimide suhtega (8:9) sai nende hulgas teise koha Laekvere ning kolmanda Massive’i võistkond (19:10). Neljandale kohale jäi Tõrremäe II võistkond (18:12).

Triigi võidukas võrgutiimis mängisid kullale Tarmo Rebane, Marek Rebane, Olaf Rebane, Kertu Rebane, Ergo Eesmäe, Allar Adamson, Kunnar Püvi, Rainer Teidla, Rivo Täheste, Sten Anslan, Kert Kuntro ja Andri Part.

Teise koha saanud Laekvere võistkonda kuulusid Tõnis Hiielaid, Argo Palm, Kristjan Palm, Mati Lepp, Vadim Kolpakov, Veiko Alliksoo, Tarmo Eller, Ando Vahula, Kardo Smoljar, Aivo Arold ja Kris Smoljar.

Kolmanda koha pälvinud Massive’i meeskonnas mängisid Madis Halling, Roman Jelissejev, Priit Paju, Janar Tiganik, Andri Prual, Kaspar Terav, Olari Puldre, Janar Toming, Jarmo Kivi, Ülari Pallo ja Arlis Krikk.

Võrkpalli rahvaliiga tänavusel turniiril sai viienda koha võistkond Arendus & Haldus, kuues oli Palmse, seitsmes SVK I võistkond, kaheksas Rakvere Ametikool.

Lääne-Virumaa 2012. aasta rahvaliiga turniiril osales 16 võistkonda, kes alustasid mõõduvõttu kahes alagrupis.

Kummastki alagrupist pääses edasi neli tugevamat meeskonda, kes selgitasid paremuse rahvaliiga esikaheksas. Ülejäänud võistkonnad selgitavad omavahelistes mängudes 9.–16. kohale tulijad.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles