Jooksjad saavad toetust Ööjooks-adidas jooksutiimis

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööjooks-adidas jooksutiimi liikmed, treener Väino Kondoja ja GU Energy esindaja Martin Meri Põhjakeskuses Rademari spordipoes toimunud esitlusel.
Ööjooks-adidas jooksutiimi liikmed, treener Väino Kondoja ja GU Energy esindaja Martin Meri Põhjakeskuses Rademari spordipoes toimunud esitlusel. Foto: Meelis Meilbaum

Rakveres eeloleval suvel teist korda toimuva Eesti Ööjooksu korraldajate meeskond asutas Lääne-Virumaa kergejõustiklasi ühendava ViKe klubi parematest noorsportlastest jooksutiimi Ööjooks-adidas, keda asuvad toetama Eesti Ööjooksu partner GU Energy ning maailma üks suuremaid sporditoodete brände Adidas.


Jooksutiimi Ööjooks-adidas kuuluvad jooksuradadel häid tulemusi näidanud andekad noorsportlased Taavi Kilki, Anton Basmanov, Ragnar Piirjõe ja Kelly Nevolihhin. Lisaks kuulub tiimi 2011. aasta Tallinna maratonil Eesti meistrivõistluste arvestuses hõbedale jooksnud ning varem maratonis ka pronksi pälvinud  Andrus Lein, kes teeb ööjooksu korraldava meeskonnaga tihedat koostööd juba teist hooaega.

Kogu võistkonna riietab ja varustab kvaliteetsete jooksujalanõudega Adidas, taastumiseks ja vastupidavuse suurendamiseks kindlustab GU Energy jooksjad kogu hooajaks spordijoogi pulbri ja geelidega. Meeskonnale eraldatava mitterahalise toe suuruseks on ligi 3100 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles