Aasta suurpere konkurss ootab sobilikke kandidaate

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Corbis/Scanpix

Eesti Lasterikaste Perede Liit (ELPL) ootab kuni 6. maini kandidaate aasta suurpere konkursile, mille võitja kuulutatakse välja 12. mail toimuval suurperepäeval.


Eesti Lasterikaste Perede Liidu (ELPL) ja BIGBANK ASi poolt kolmandat aastat välja antava aasta suurpere aunimetus määratakse ühtsuse ja lasterikkuse au sees hoidmise eest töökale ning eeskujulikule Eesti suurperele, kus kasvab vähemalt neli last.

Kandidaate aasta suurpere konkursile saab esitada 6. maini BIGBANKi internetikeskkonnas. Avalduse vorm asub aadressil www.bigbank.ee/suurperepaev. Ettepanekuid aasta suurpere aunimetuse saamiseks võivad teha kõik pereliikmed, tuttavad, asutused, ettevõtted jt.

Aasta suurpere kuulutatakse välja 12. mail ELPLi liikmetele mõeldud suurperepäeval Tallinna loomaaias. Aunimetuse saanud perekonnale antakse üle tänukiri ja 1000 eurot.

Möödunud aastal pälvis aasta suurpere tiitli viielapseline perekond Mäe Lääne-Virumaalt.

“Žürii valis võitjaks perekond Mäe seetõttu, et tegemist on aktiivse ja tööka suurperega, mille liikmed tegelevad põnevate huvialade ja spordiga ning käivad koos matkamas,” ütles ELPLi president Aage Õunap.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles