Seeniorlaulul saatis edu Tapa mehi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikrofon.
Mikrofon. Foto: Internet

Pärnu Tervise kultuurikeskuses võisteldi nädalavahetusel harrastussolistide võistulaulmisel Seeniorlaul 2012, kus mitmes kategoorias olid edukad Tapa mehed.

Nimelt nooremas vanuserühmas (50-65 aastased) saavutas esikoha Allan Laur, vanemas grupis (66 ja vanemad) sai III koha Vello Raagmets ning parimaks saatjaks tunnistati Heino Riibak.

Nooremas vanuserühmas sai II koha Viktor Norman Valgast ning III koha Endel Kumm Sõrvest. Vanemas grupis saavutas esikoha Rudolf Ernesaks Tallinnast, II koha Vello Mäeots Tallinnast. Vanim osavõtja oli 83-aastane Aleksandra Järve Tallinnast.

Žürii esimees Toomas Kuter nimetas, et tegmist oli läbi aastate osavõturohkeima konkurssiga.

"Lauldi nii ooperiaariaid, vanu romansse, rahvalaule, estraadimuusika klassikat, aga ka rohkesti omaloomingut. Tase on aasta aastalt tõusnud ning konkursilt on oma ettevõtmistesse hoogu saanud paljud värvikad harrastuslauljad,” rääkis Kuter.

Žüriisse kuulusid dirigent Erki Pehk, Eesti muusikaakadeemia professor, pianist-kontsertmeister Helin Kapten, laulja ja vokaalpedagoog Malle Raid, Pärnu eakate avahoolduskeskuse direktor Heli Kallasmaa, žürii tööd juhtis Pärnu 2011.a. muusikapreemia laureaat Toomas Kuter.

Seeniorlaulu võistulaulmine toimus kuuendat korda, seda korraldas MTÜ Rand.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles