Mart Poom tuleb Rakverre noortega jalgpalli mängima

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Poom.
Mart Poom. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Kolmapäeval, 2. mail võistlevad Lääne-Virumaa koolide 1.-5. klasside õpilaste võistkonnad Rakvere kunstmurustaadionil jalgpallis ning selgitavad maakonna meistrivõistluste medalivõitjad.


Ühtlasi toimub tiitlivõistluste käigus Eesti Koolispordiliidu kuni viiendate klasside maakondlik alagrupivõistlus, mille võitja esindab Lääne-Virumaad piirkondlikul mõõduvõtul.

Osavõtusoovist on teada andnud üheksa võistkonda: Rakvere reaalgümnaasium, Kunda ühisgümnaasium ja Tapa gümnaasium on igaüks esindatud kahe võistkonnaga, lisaks osalevad ühe võistkonnaga Tamsalu gümnaasium, Vinni-Pajusti gümnaasium ja Aluvere põhikool.

Mängudega tehakse kunstmurustaadionil algust kell 9, mängitakse väikesel väljakul, mänguaja pikkuseks on 15 minutit, võistkonnas on kümme pallurit, platsile pääseb kuus mängijat ja väravavaht.

Keskpäeva paiku saavad noored pallurid koos Rakvere jalgpalli esindusmeeskonna JK Tarva ja Eesti Jalgpalliliidust külla saabuva endise tippväravavahi Mart Poomiga tunnikese vutti taguda: erinevaid palliharjutusi ja mänge teha, uusi nippe õppida.

Võistlused jätkuvad kell 13.30 koha- ja medalimängudega. Jalgpallipäeva lõpetuseks on korraldajad plaaninud suurele väljakule veerandtunnise sõumängu, milles löövad ühel poolel kaasa kõik ligi sada vutipoissi, kes asuvad heitlema Rakvere jalgpalliklubi Tarva 11-liikmelise võistkonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles