Ööjooksul lippab pedagoogidega võidu üle tuhande koolinoore

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööjooksu eestvedaja Marko Torm.
Ööjooksu eestvedaja Marko Torm. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Kolm nädalat kestnud “Ööjooksu tegija 2012” koolikonkurss tõi 8. juunil Rakveres peetavale Eesti Ööjooksule osalema 1146 koolinoort ja 168 pedagoogi ning seda kuueteistkümnest Lääne-Virumaa koolist.


Koolikonkursi peatoetaja, Aqva Spa juhatuse liikme Roman Kusma ütlusel võib ööjooksu näol tegu olla viimaste aastate suurima panusega koolispordi arengusse Virumaal.

“Vinge, et noored tänapäeval arvuti tagant ära saab,” rõõmustas noori kepikõndima, jooksma või sörkima innustanud ööjooksu eestvedaja Marko Torm.

“Kindlasti on osalemisaktiivsusele kaasa aidanud nii Aqva Spa kui ka Viking Line Eesti panus. Saavad ju tegijamate koolide õpilased ja pedagoogid lisaks Aqva Spa veekeskuse kinkekaartidele ka Viking Line’i kinkekaardi tunnustuseks aktiivsuse eest,” märkis koolikonkursi projektijuht Kadi Fedoritš.

Täna kell 11 tunnustatakse Rakvere Aqva Spa kohvikus Arabella konkursi aktiivsemaid koole ehk selle aasta ööjooksu tegijaid.

Ööjooksu tegija selgub konkursile registreerunud 16 Lääne-Virumaa kooli hulgast. Osaluse registreerisid Haljala, Rakvere, Vinni-Pajusti, Tapa, Tapa vene ja Kadrina gümnaasium. Konkurentsis on ka Rakvere täiskasvanute gümnaasium, Kunda ühisgümnaasium, Rakvere reaalgümnaasium ning Rakvere ametikool. Samuti Võsu, Roela ja Põlula põhikool ning Vasta ja Lehtse kool. Külalisena sel aastal veel Rakvere esteetika- ja tantsukool.

Lääne-Viru koolidele (põhikoolid ja gümnaasiumid) suunatud konkurss “Ööjooksu tegija 2012” toimus 26. märtsist 2. aprillini. Eelmisel aastal avaldas viiekilomeetrisel distantsil osalemiseks soovi 116 last maakonna koolidest ja ööjooksu tegija tiitli pälvis Rakvere reaalgümnaasium, kust registreerus ööjooksule 81 inimest.

Kokku on Eesti Ööjooksule ennast juba kirja pannud rohkem kui 3200 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles