Lääne-Virumaad külastas Leningradi oblasti asekuberner

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna külastas Lääne-Virumaad Leningradi oblasti delegatsioon.
Täna külastas Lääne-Virumaad Leningradi oblasti delegatsioon. Foto: Heili Nõgene

Teisipäeval viibis Lääne-Virumaal maakonnavisiidil Leningradi oblasti delegatsioon Venemaalt eesotsas oblasti asekuberneriga põllumajanduse ja kalakasvatuse alal Sergei Jahnjuk.

Delegatsiooni saatsid maakonnavisiidil maavanem Einar Vallbaum ja Lääne-Virumaa Põllumeeste Liidu esimees Ülo Niisuke.

Lääne-Virumaal külastati põllumajandus- ja kalandusettevõtteid (OÜ Voore Farmi, Nõmme ja Äntu kalakasvatust) aga ka Rakvere lihakombinaati ja AS Halliku Tapa leivatehast.

Maavalitsuses teisipäeva hommikul toimunud kohtumisel andis maavanem Einar Vallbaum ülevaate Lääne-Virumaa arengutest ja tulevikusuundadest ning võimalikest koostööprojektidest. SA Lääne-Viru arenduskeskuse juhataja Tea Treufeldt rääkis arenduskeskuse tegevusest. Külalistele avaldas muljet, kuidas on taastatud Vihula ja Palmse mõisad, mida samuti külastati.

Asekuberner kutsus Lääne-Viru maakonna, põllumeeste ja tootjate esindajaid vastuvisiidile. Leningradi oblasti delegatsioon oli  Eestis kahepäevasel visiidil. Eile viibis delegatsioon Tallinnas, kus toimusid kohtumised Põllumajandusministeeriumi eestvedamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles