Lauluneiud annavad kohvikukontserdi

Inna Grünfeldt
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere muusikakooli laulustuudio lõpetajad Mari Liis Nõmmiste, Kristiina Leiman, Ly Kaasik ja Gerli Alavere.
Rakvere muusikakooli laulustuudio lõpetajad Mari Liis Nõmmiste, Kristiina Leiman, Ly Kaasik ja Gerli Alavere. Foto: Erakogu

Reedel, 18. mail kell 19 annavad Teatrikohvikus kontserdi Rakvere muusikakooli laulustuudio lõpetajad Mari Liis Nõmmiste, Kristiina Leiman, Ly Kaasik ja Gerli Alavere.

Kõik neiud on eelnevatel aastatel lõpetanud ka muusikakooli instrumendiõppe (Kristiina ja Gerli klaveri-, Mari Liis akordioni- ja Ly viiuli erialal), nüüd siis ka laulustuudio. Samuti lõpetavad kõik neli sel kevadel Rakvere Gümnaasiumi.

Laulustuudios oldud aeg on neil küll erinev, varieerudes ühest õppeaastast viieni, aga laulmisega on nad tegelenud juba aastaid, muuhulgas osalenud erinevates koorikollektiivides.

Oma lõpukontserdil esitavad nad viimati õpitut, aga ka lemmiklugusid varasemast ajast. Kontserdi kava on vaheldusrikas, kõlavad nii ammused populaarsed laulud meilt ja mujalt, kui ka praegused menulood.

Lauljaid saadavad Tiit Korsar kitarril ja Kelli Pärnaste klaveril. Kontsert on tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles