Pallimänguliigas võttis võidu reaalgümnaasium

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Superfinaali jalgpallimängus kohtuvad omavahel Rakvere reaalgümnaasiumi (valges)  ja Kohtla-Järve Järve gümnaasiumi poisid.
Superfinaali jalgpallimängus kohtuvad omavahel Rakvere reaalgümnaasiumi (valges) ja Kohtla-Järve Järve gümnaasiumi poisid. Foto: Arvet Mägi

Virumaa koolinoorte pallimänguliiga “Võrgud sahisema” kuuenda hooaja superfinaalis võtsid Rakvere spordihallis mõõtu nelja kooli võistkonnad.


Üldvõidu nimel madistasid spordihallis päev läbi kestnud võistlustel Lääne-Virumaalt Rakvere reaalgümnaasiumi (RG), Kunda ühisgümnaasiumi (ÜG) ja Tapa gümnaasiumi poisid, Ida-Virumaalt oli superfinaali pääsenud Kohtla-Järve Järve gümnaasium.

Parimaks osutus reaalgümnaasiumi esindus koosseisus Mario Vool, Voldemar Johannes Rätsep, Kevin-Erik Veilberg, Kristofer Veismann, Erik Kaasik, Erki Kuhi, Marcus Merimaa ja Kiur Thomas Vehmanen. Oma õpetaja Andres Veermäe juhendamisel kogusid nad viie alaga – jalgpall, korvpall, jalgpalli teatevõistlus, korvpalli teatevõistlus ja viktoriin – kokku 25 punkti.

Teise koha sai Kunda ÜG võistkond (õpetaja Jaak Jalakas) 18 punktiga, kolmanda Tapa gümnaasium (õpetajad Elmu Koppelmann ja Raivo Kaegas) 16 ning neljanda Kohtla-Järve Järve gümnaasium (õpetaja Margo Tali) 11 punktiga.

Üksikaladel olid reaalgümnaasiumi võistlejad osavaimad korvpallis ja mõlema pallimängu teatevõistluses, viktoriinis võidutsesid Kunda ÜG ning jalgpallis Tapa gümnaasiumi neljandate kuni kuuendate klasside õppurid.

Pallimänguliiga korraldajad tõid huvitava tähelepanekuna esile, et Kunda poisid olid läbi hooaja parimad viktoriiniküsimustele vastajad, näidates laialdasi teadmisi spordiga seotud valdkondades kõikidel etappidel. Vaid ühes vahevoorus jäid kundalased viktoriini esikohta jagama Kohtla-Järve Järve gümnaasiumiga. Viktoriiniküsimused koostas tuntud mälumängur ja ajakirjanik Andres Pulver.

Rakvere reaalgümnaasium on pallimänguliiga “Võrgud sahisema” ajaloo kestel võistlussarja võitnud varem kolmel korral: 2007., 2008. ja 2011. aastal. Rakvere linna algkool sai üldvõidu 2009. aastal ning Tapa gümnaasium 2010. aastal.

“Võrgud sahisema” võistlussarja eestvedajateks on Virumaa pallimängude kool ja Rakvere spordikeskus, üritust toetasid lõppenud hooajal Eesti Jalgpalli Liit, Eesti Korvpalliliit, Rakvere Lihakombinaat AS, OÜ Nantecom, Eesti Kultuurkapitali Lääne-Virumaa ja Ida-Virumaa ekspertgrupp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles