Kümnes Simuna-Laekvere rahvajooks tõi starti üle saja liikumissõbra

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvajooksu kiireimad mehed: Dimitri Artistov (keskel), Mart Andresson (paremal) ja Elar Vulla.
Rahvajooksu kiireimad mehed: Dimitri Artistov (keskel), Mart Andresson (paremal) ja Elar Vulla. Foto: Erakogu

Läinud pühapäeval peetud kümnendal Simuna-Laekvere rahvajooksul osales koos käijatega 140 inimest, mis on rohkem kui kunagi varem. “Seda on meie jaoks meeldivalt palju,” rõõmustas Simuna spordiklubi eestvedaja ja üks jooksu peakorraldajaid Hillar Kasu, kes lubas, et ka üheteistkümnes jooks ei jää tulemata.


Kõige kiiremini – 32 minuti ja 10 sekundiga läbis kümne kilomeetri pikkuse raja Dimitri Artistov (SK Mitš), talle järgnesid Mart Andresson Roelast (aeg 33.28) ja Elar Vulla Saksist (33.50).

Naistest läbis distantsi kõige nobedamalt – ajaga 41.49 – Kelly Nevolihhin Moora külast, järgnesid Tiina Idavain Järva-Jaanist (43.40) ja Evelyn Himma Porkunist (45.17).

Juubelihõnguline jooks, mida korraldasid nagu alati Simuna ja Muuga spordiklubid ühiselt, oli eelmistega võrreldes pisut teistsugune, sest esimest korda peeti kõige pisematele jooksuhuvilistele Laekvere staadionil ka lastejooksud.

Kõikidele osavõtjatele jagasid korraldajad kingituseks nägusa juubelipuhuse särgi, eraldi peeti meeles neid, kes kaasa löönud kõigil kümnel jooksul.

Kümnendat korda jooksul osalenud Laekvere elanik ning ettevõtja Margo Klaasmägi ütles, et Simuna-Laekvere jooks on tal alati kalendris varakult kirjas olnud. “See on üritus kodu lähedal, hea lihtne kohale minna, mõnus seltskond, eks ma ikka natuke spordisõber ka olen,” sõnas Klaasmägi.

Kõik rahvajooksud on kaasa teinud veel Inna Läll Avanduselt, Madis Sillamaa Määrist ja Tiia Luht Simunast.

Kümnendal Simuna-Laekvere rahvajooksul olid eri võistlusklassides parimad: M1 Argo Rebban (Alutaguse, aeg 38.59); M2 Dimitri Aristov (SK Mitš, 32.10); M3 Rainis Tiits (Tamsalu, 34.08); M4 Ulvar Pavlov (Tamsalu, 35.20); N1 Kille Nevolihhin (Moora, 46.25); N2 Kelly Nevolihhin (Moora, 41.49); N3 Tiina Idavain (Järva-Jaani, 43.40).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles