2. päev: villid sõrmedel

, Eesti Langevarjukeskus OÜ juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seinade värvimine Eesti Langevarjukeskuses.
Seinade värvimine Eesti Langevarjukeskuses. Foto: Martin Plaser

Eile, teisel laagripäeval jätkati värvimistöödega. Korrastati tööriistade kuur, võeti lakast liigne koli välja, eilsed pooleli olnud toimetusedki said loomulikult lõpetatud.

Heina riisumist ja lakast vana heina väljaviskamist peab nii mõnigi noor elus esimest korda tegema. Kuid kiideti töö eripära, heinalõhn oli mõne arvates lummav, meenutas pereretki vanavanemate juurde.

Päeva suurimaks saavutuseks võib pidada töörutiini teadvustamist, mille elavaks sümboliks kujunes vill sõrmel.

Teise tööpäeva lõpuks oli väsimust piisavalt, et õhtused pallimängud Piimandusmuuseumi külastuse üle võitu ei saanud. Ehk kogu seltskonnaga külasime Imaveres asuvat Eesti Piimanduse muuseumi. Üllatavalt palju vanaaegseid seadmeid ning kogu sisseseade tundus audente. Noortel oli võimalus muuseumikülastuse jooksul ka ise jäätisetegu proovida. See oli pika tööpäeva lõpus vaieldamatult heaks kosutuseks. Eelmise muuseumikülastajate meeskonna tehtud jäätis oli meie vastvalminud jäätisele, mis sügavkülma rändas, vahetuskaubaks.

Kolmandal tööpäeval on plaanis enamjaolt värvimistööd, jätkatakse pooleliolevate koristustöödega. Õhtul on kohalike noortega huvitavad sportmängud, millest lähemalt juba homme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles