Fotokonkurss lõppenud: selgusid lugejate lustlikumad loomapildid

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nugis pesakastis.
Nugis pesakastis. Foto: Kai Kangur

Fotokonkursile, mille raames kutsusime üles pildistama loomi suvises Eestis, saabus ligi 130 pilti. Jäädvustatud on nii imetajaid, linde kui ka putukaid, roomajaid ja kahepaikseid.

Virumaa Teataja ja Overall Eesti AS valisid koostöös välja kümme paremat fotot. Töid hindas kümme inimest.

Piltidest, mis siinkohal avaldame, prindib Overall Eesti AS välja fotod formaadis kuni A2. Need fotod pannakse septembri lõpus välja Overall Eesti Rakvere esindusse näitusele ja näituse lõppedes saavad fotode autorid need endale.

“Kümne parima valimine oli päris keeruline. Oli väga palju erinevaid, meeleolukaid ja toredaid töid. Tihti oli ühelt autorilt mitu head fotot ja see tegi valiku veelgi raskemaks,” rääkis Overall Eesti ASi Rakvere esinduse müügikonsultant Piret Lagrekül.

Ka Virumaa Teataja fotograafid ja kirjutajad leidsid, et pildid on väga erisugused ja vahvad ning seetõttu kedagi esile tõsta raske – võitjad on kõik, kes looduses loomi märkavad, ja eriti need kümme, kelle fotod siinkohal avaldame.

Virumaa Teataja eripreemia saab Kai Kangur, kes tabas väga hästi hetke, kui metsnugis pesakasti ronib.

Auhinna pani välja ka Rakvere Fotostuudio, nende lemmikfoto, ämblikust tehtud pildi autor Martin Suur­oja saab preemiaks 30eurose kinkekaardi.

Auhinnasaajatega võtame ühendust.

Virumaa Teataja jätkab saabunud vahvamate loomafotode avaldamist koos lugudega nendega kohtumisest, ning kuigi konkurss on lõppenud, ootame põnevaid tabamusi endiselt.

Korraldame niisuguseid fotokonkursse, kust iga huviline saab osa võtta, ka edaspidi.

Praegu käib fotokonkurss “Ilus oled, Virumaa!” ning korraldajad Viru Keemia Grupp ja Jõhvi kontserdimaja näeksid meelsasti, et parimate loomafotode autorid ka sellel kaasa lööks. Tänavu on konkursil eraldi Virumaa loodusfotode kategooria.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles