Triinu lasteaias jõudis remont lõpule

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triinu lasteaed.
Triinu lasteaed. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Triinu lasteaiamajja on remondi järel asjad tagasi kolitud ja kasvatajate puhkuselt saabumisel järjest rühmi avatud. Lasteaia õueala korrastamise ja mänguväljakute ehitusega jõutakse Rakvere abilinnapea Allar Aroni kinnitusel valmis augusti lõpuks.

“Tunne on ülev, sest oleme seda oodanud nii kaua. Mina tulin 2004. aastal siia ja juba siis hakkasin ootama. Aga enne seda oodati ka,” tõdes Rakvere Triinu lasteaia direktor Diana Kuntor.

Kuntori sõnul polnud suuremat remonti lasteaias tehtud pärast 1976. aastat. Üksnes aknaid oli vahetatud, põrandaid pisut parandatud ning tehtud teisi väiksemaid remonditöid.

Remondi ajal olid lasteaiarühmad ja personal paigutatud 12 kohta üle Rakvere. Juhtkond ja akvaarium koos kaladega majutati Rakvere Soojuse ruumidesse, kus lapsed vahel ikka kaladel külas käisid.

“Tahan tänada kõiki oma inimesi selle eest, et nad aasta aega asenduspindadel ilusti hakkama said ja rahulikud olid, ning lapsevanemaid, et nad säilitasid rahu, sest remondi tähtaeg läks natuke üle, ja kogu Rakvere linnavalitsust,” kõneles Diana Kuntor.

“Üks maja on jälle lastele korda tehtud, lapsed ja lapsevanemad on rahul sellega ja siin majas töötavad inimesed samuti,” lausus Aron.

Lasteaiamaja ja õueala renoveerimine läksid Allar Aroni sõnul maksma 1,7 miljonit eurot, millest pool tuli linnalt, teine pool euroliidust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles