Repliik: Rakveres hea elada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teele Üprus
Teele Üprus Foto: Arvet Mägi


Möödunud nädalal kasvas üks väike jalutuskäik hoopis pikaks-pikaks. Selle käigus jõudis mulle, värskelt Rakveres elama asunule, kohale, et siin on ikka kuradima mõnus olla.



Olen Pärnu tüdruk, kes pärast keskkooli elanud Tartus, Jõhvis ja nüüd Rakveres. Viimane on mu sünnilinnale kõige sarnasem ning tunnen end siin juba peaaegu sama hubaselt kui suvepealinnas.
Number üks, mida hindan, on pargid. Mõelda vaid, jalutan tööle läbi kahe pargi, mitte mööda tiheda liiklusega tänavat või tühermaad. Number kaks on linna suurus. Kuigi aeg-ajalt ihkan külastada pealinna, ei suudaks ma seal elada. Kui saan jalgsi tööle, poodi, raamatukokku ja spordirajale, on super. Number kolm, mida naudin, on Pikk tänav, mis lummab oma vana hõnguga ja paneb mind iga kord mõtisklema, mis elu nende seinte vahel enne elati.
Lisaks kõigele eelnevale on linnal hea aura, siin lihtsalt on mõnus olla. Ja mulle meeldib, et seda ütlevad ka mitte rakverlased.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles