Erivajadustega inimeste päevakeskus Tuleviku tänavas rekonstrueeriti energiasäästlikuks

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erivajadustega inimeste päevakeskus Tuleviku tänavas
Erivajadustega inimeste päevakeskus Tuleviku tänavas Foto: Arvet Mägi

Rakvere sotsiaalabikeskuse erivajadustega inimeste päevakeskuse majas Tuleviku 8 jõudsid lõpule ehitustööd, mille käigus rekonstrueeriti hoone  energiasäästlikuks.

Ehitustööde käigus sai maja värske välisilme, välissoojustuse, ventilatsioonisüsteemi, rekonstrueeritud soojussõlme, soojustati katuslagi ja vahetati välja viimased vanad aknad.

Rakvere abilinnapea Allar Aroni sõnul on Rakvere erivajadustega inimeste päevakeskus teine hoone, mis riigi lubatud heitkoguse ühikutega kauplemisest saadud vahendite eest Rakveres korda tehti.

“Õdusad ruumid pakuvad paremaid tingimusi päevakeskuse kasutajatele. Linnapilti aga lisandus ilus korras maja, mis on pealegi energiasäästlik ja millega Rakvere jätkab liikumist süsihappegaasi heitmete vähendamise suunas.”

Päevakeskuse rekonstrueerimine läks maksma 155 645 eurot. “Kuna osa projekti raha jäi järele, siis kuulutas linnavalitsus välja hanke põrandate soojustuse ja energiasäästliku valgustuse soetamiseks parima pakkuja leidmiseks,” lisas Aron.

Rekonstrueerimistöid tegi E&G Ehitus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles