Rakvere haigla veel ei liitu streigiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere haigla.
Rakvere haigla. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Rakvere haiglas jätkub juhataja Ain Suurkaevu sõnul töö täies mahus.

“Rakvere haigla töötajad on väljendanud toetust streikijatele, aga hetkeseisuga jääme streigist kõrvale,” ütles Ain Suurkaev.

Mõned plaanilised operatsioonid on isegi tegemata jäänud, sest patsiendid ei ole kohale ilmunud, arvates ilmselt, et arstid streigivad. “Võiks helistada, kui on kõhklusi või kahtlusi, aga mitte ette teatamata ilmumata jätta,” soovitas Suurkaev.

Arstide liidu, tervishoiutöötajate kutseliidu ja haiglate liidu esindajad jätkavad läbirääkimisi, et leida lahendus meedikute streigini viinud palgaprobleemidele.

1. oktoobril alanud arstide ja tervishoiutöötajate streik on seni toimunud Põhja-Eesti regionaalhaigla, Ida-Tallinna keskhaigla, Lääne-Tallinna keskhaigla ja Tartu ülikooli kliinikumi plaanilise ambulatoorse arstiabi süsteemis.

Tänsasest peatati streigi korras ka plaaniline statsionaarne arstiabi. Sellega liitusid Narva, Pärnu, Viljandi ja Kuressaare haiglad, kus lõpetati eriarstiabi andmine. Streigi suurim võimalik tagajärg on kogu plaanilise arstiabi peatamine Tallinnas, Tartus, Pärnus, Viljandis, Narvas ja Kuressaares.
ndid ei ole kohale ilmunud, arvates ilmselt, et arstid streigivad.

Arstide liidu, tervishoiutöötajate kutseliidu ja haiglate liidu esindajad jätkavad läbirääkimisi, et leida lahendus meedikute streigini viinud palgaprobleemidele.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles