Padu külas hukkus neli inimest

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ränk liiklusõnnetus Laekvere vallas Padu külas.
Ränk liiklusõnnetus Laekvere vallas Padu külas. Foto: TEET SUUR/VIRUMAA TEATAJA

Täna öösel juhtus ränk liiklusõnnetus Laekvere vallas Padu külas, kus hukkus neli inimest.


Sõiduauto BMW oli teelt välja sõitnud ja seejärel põlema süttinud. Kolm inimest jäid pärast liiklusõnnetust põlevasse autosse, üks paiskus sõidukist välja. Põlenud autovraki ja neli laipa avastas juhuslik mööduja.

Ida-Eesti päästekeskuse avalike suhete büroo juhataja Eve Ojala rääkis, et häirekeskus sai väljakutse kell 5.23. Sündmuskohale kihutasid Väike-Maarja päästekomando ja kiirabi.

Rakvere politseiosakonna pressiesindaja Mari Riina Risti ütlust mööda juhtus traagiline liiklusõnnetus Laekvere vallas Kapu-Rakke-Paasvere tee 33. kilomeetril, kus sõiduauto BMW528 sõitis lauges paremkurvis teelt välja, rullus korduvalt üle katuse ja süttis põlema.

Autot juhtinud 20aastane mees paiskus sõidukist välja ja suri sündmuskohal, kolm kaasreisijat hukkusid põlevas autos.

Ida politseiprefektuuri korrakaitseosakonna ülemkomissari Tarmo Tammiste sõnul annab sündmuskoha esialgne vaatlus alust oletada, et õnnetuse põhjustas väga suur sõidukiirus. Sohvril olid esmased juhiload. Politsei andmetel oli ta varem võetud vastutusele erinevate liiklusrikkumiste, sealhulgas ka lubatud sõidukiiruse ületamise eest.

Autosse sisse põlenud inimeste laibad on niivõrd muundunud, et nende isikute identifitseerimine on raskendatud.

Laekvere valla tundmatuks jääda soovinud elanik ütles, et traagiline liiklusõnnetus juhtus kella 3.30 paiku. Sõidukis oli kolm noormeest ja üks neiu, vanuses 18-20 aastat.

Ida politseiprefektuuri korrakaitseosakonna ülemkomissar Tarmo Tammiste ütles Virumaa Teatajale, et autoroolis oli 20aastane Georg, kes elas Laekvere vallas. Politsei tuvastab autosse sisse põlenud kolme inimest. "Ilmselgelt läheb meil nende tuvastamisega aega," sõnas Tammiste. "Kuna isikud olid põlenud, oleks täna vale spekuleerida, kas tegemist on meeste või naistega."

Kohalike elanike sõnul hukkusid rängas avariis Maili, Rünno, Siim ja Georg. Rakkest pärit neiu õppis Väike-Maarja õppekeskuses ja hukkus oma 18. sünnipäeva varahommikul.

Kolm noormeest olid pärit Simunast. Neist 20aastased Georg ja Siim töötasid puidufirmas. Puidufirma tootmisdirektor iseloomustas neid kui väga häid töömehi.

Tänavu on Lääne-Virumaal hukkunud liiklusõnnetustes seitse inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles