Sääse aleviku lapsed saavad mänguväljaku

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tamsalu vallavanem Toomas Uudeberg.
Tamsalu vallavanem Toomas Uudeberg. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Tamsalu vallas Sääse alevikus algavad järgmisel nädalal laste mänguväljaku ehitustööd.

Tamsalu vallavanem Toomas Uudeberg rääkis, et 494 elanikuga Sääse alevik on Tamsalu linna kõrval valla üks suuremaid asulaid, kus lastel pole olnud sobivat kohta vaba aja veetmiseks.

Mänguväljaku üldmaksumus on 200 000 krooni. 90 protsenti nimetatud summast tuleb euroliidu Leader-programmist, 10 protsenti on Tamsalu valla omaosalus. Mänguväljaku platsi rajab firma Speedline Baltic OÜ, atraktsioonidega varustab selle Arnold AS.
Toomas Uudeberg lisas, et mõlemad firmad on olnud Tam­salu valla koostööpartnerid ka varasemates projektides.

"Mänguväljak valmib plaani järgi augusti keskpaigaks ja ilmselt jagub Sääse nooremal põlvkonnal järgmisel kuul selle atraktsioonidel juba ka meelepärast tegevust," arvas vallavanem. Ühtlasi pani ta südamele, et lapsed nende jaoks rajatud mänguväljaku ehitistesse hoolivalt suhtuksid.

Laste vaba aja sisuka veetmisega on probleeme Eestimaa paljudes paikades ja erandiks pole ka Sääse. 29. juulil kell 14.43 teatati Ida-Eesti häirekeskusele, et lapsed põletavad Tamsalu vallas Sääsel katlamaja juures prahti, mistõttu võivad sattuda ohtu masuudimahutid. Sündmuskohale sõitnud päästjad kustutasid põleva masuudiämbri.

Sääsele mänguväljaku rajamine annab aleviku noorematele kodanikele võimaluse oma aega senisest sisukamalt veeta. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles