Rakvere teater ahvatleb sügisõhtul romantilisele pimekohtingule

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere rahvamajas algab kell 18.30 rahvusvaheline neofolk/ dark folk/ industrial muusika festival DARKLAND FIRE II
Rakvere rahvamajas algab kell 18.30 rahvusvaheline neofolk/ dark folk/ industrial muusika festival DARKLAND FIRE II Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Rakvere teater kutsub esietenduva "Kui Harry kohtas Sallyt" puhul tooma sügisõhtutesse uue kohtumise värsket romantikat.


"Millal Sa üldse viimati armusid?" küsib Rakvere teater ning pakub koostöös Raadio 2 ja Art Hotelliga võimaluse seda tunnet pimekohtingu kaudu taasleida.



Riskijulgetel tuleb helistada Raadio 2 hommikuprogrammi ja sellel, kes tabab telefoniliini esimesena, avanebki võimalus minna pimekohtingule.



"Kutsume meie pimekohtin­gupaarid Rakveresse. Paaride esimene kohtumine toimub 19. septembril Rakvere teatri romantilisel esietendusel "Kui Harry kohtas Sallyt", pärast lähme veinitama ja tantsima ja lustima ning kui kodutee sugugi veetlev ei tundu, siis on kõigil pi­mekohtingul osalejatel võimalus jääda tasuta ööbima Art Hotelli.



Ja kui hommikul kukk kireb, eks siis ole näha, kas Eestimaa on uute armunute võrra rikkam," selgitas kohtingu põhimõtet Rakvere teatri reklaamijuht Kristo Kruusman.



Raadio 2 hommikuprogramm "Silmad lahti" on eetris esmaspäevast neljapäevani, ajavahemikul 14.-17. septembrini.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles