Valaste uus vaateplatvorm sirutub mereni

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valaste juga.
Valaste juga. Foto: Erakogu

MTÜ Kirde-Eesti Matkarajad tahab Leader-programmi toetusega projekteerida Valaste vaateplatvormilt mereni viiva trepi ja sealt edasi matkaraja Ontika trepini ning rajada kaldale puhkeplatsi, kirjutab

Põhjarannik

.


"Meil on kavas rajada Valaste vaateplatvormilt trepid mereni välja. Tõenäoliselt tulevad need metallist, nagu ka kaldalt vaateplatvormile viiv trepp. Taotlesime selle vaateplatvormi pikenduse projekteerimiseks Leader-programmist 350 000 krooni," rääkis MTÜ Kirde-Eesti Matkarajad juhatuse liige Ardo Niido.

Samasse projekti kuulub ka uute treppide lõpust Ontika trepini rajatav laudtee, mis ühendab kaldapealse ja -aluse üheks matkaringiks. 

Projekteerimise omaosalus kaetakse Kohtla valla abiga, kes ettevõtmist kõigiti toetab. Seda, kust ehitamise jaoks raha saada, alles otsitakse.

MTÜ Kirde-Eesti Matkarajad küsib Leader-programmist raha veel ühe projekti jaoks: kaldapealsele on kavas rajada katusealune grillikoda ja kujundada välja puhkekoht. Selle jaoks oleks vaja alla saja tuhande krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles