Orienteerujad jagasid tiitleid Mõedakul

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnis Laugesaar.
Tõnis Laugesaar. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Mõedaku sügiseselt kargel maastikul peetud Lääne-Virumaa ja Ida-Virumaa lahtistel meistrivõistlustel suundorienteerumises oli rajameister Kalju Voolaiu kaheksale erinevale rajale medaleid jahtima tulnud üle saja orienteeruja.

Läinud laupäeval Mõedaku spordibaasi õuelt startinud Virumaa orienteerumismeistrivõistlustel saavutasid nelja kontrollpunktiga 1,5 km pikkusel rajal võidu M10 vanuseklassis Ivo Tulvik Viru-Nigulast, M12 vanuseklassis Tanel Heinsoo (Rakvere OK) ning N10 klassis Kaisa Rooba Tapalt.

Rajal, millele paigutatud 14 kontrollpunkti ning pikkust linnulennult 4 km, tuli M16 vanuseklassis võitjaks Tõnis Laugesaar (Rakvere OK), N35 klassis sai läänevirulastest teise koha Mõedaku spordibaasi perenaine Anu Kilki, Rita Toome oli kolmas. M55 vanuseklassi samal rajal said Rakvere OK võistlejad Rein Kriks ja Enn Kuusik vastavalt teise ja kolmanda koha.

17 kontrollpunktiga rajal, millel pikkust 5,35 km, oli M18 klassis võidukas Rakvere OK sportlane Asso Kesaväli, M35 vanuseklassis võitis kindlalt esikoha Olav Karu, Jaan Olvet oli teine ja Ulvar Pavlov kolmas. Rakvere OK sportlane Tõnis Kruusmaa napsas kolmekümnesekundilise eduga esikoha kõige arvukama osavõtjate hulgaga M21 vanuseklassis, kus 7 km pikkusele rajale oli paigutatud 19 kontrollpunkti.

Suurelt võitis Lääne-Virumaa meistritiitli M45 vanuseklassi 15 kontrollpunktiga rajal (4,6 km) veteranide maailmameister rogainis Aleksander Pritsik Rakvere orienteerumisklubist. Tema klubikaaslane Jaak Rohtsalu oli kolmas.
K

olmeteistkümne kontrollpunktiga 3,8 km pikkusel rajal võitis N18 klassis esikoha Jaana Olvet, Marta Olvet oli teine. Kümne kontrollpunktiga 2,8 km pikkusel rajal oli läänevirulastest N55 võistlusklassis võidukas Maire Limberg Rakvere orienteerumisklubist.
Eeloleval nädalavahetusel võistlevad orienteerujad Lääne-Virumaa ja Harjumaa maastikel Läsnal Pikasaare mägedes rahvusvahelisel jõuproovil Suunto Games 2009, kus on korraldajatena ametis ka Rakvere orienteerumisklubi aktivistid.
L

aupäeval, 3. oktoobril antakse start kell 13, pühapäeval, 4. oktoobril kell 10.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles