Rakvere ametikooli jõululaat osutus väga menukaks

, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ametikooli jõululaadal oli populaarne jõululoos, kuhu auhindu andsid kõik kauplejad.
Ametikooli jõululaadal oli populaarne jõululoos, kuhu auhindu andsid kõik kauplejad. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Laupäeval peetud Rakvere ametikooli jõululaata külastas hommikust saadik hulgaliselt rahvast. Kokaõpilaste toodangul oli hea minek, nii et lõuna paiku kippusid mitmesugustest pagaritoodetest, sinkidest, vorstidest, pasteedist juba letid tühjaks jääma ning kibekähku tuli valmistada ka uus laar piparkoogitainast.


"Üllatavalt suur külastatavus ja kõik olid väga rõõmsad," rääkis Rakvere ametikooli täiendõppe osakonna juhataja Ada Väät.

Huvilisi jagus ka töötubadesse, et oma käega valmistada jõulukaarte, šokolaadikompvekke, valada õnne ja sepistada naelu. Populaarne oli õnneloos, mil peaauhinnaks ametikoolis valmistatud BBQahi.

"Idee laada korraldamiseks tuli eelmisel aastal ühe kutseõppeasutuse koolisisest laata külastadades. Meie tahtsime olla avatud, näidata kooli ka linnarahvale ning et oma jõududega suure laada mõõtu välja ei andnud, siis kutsusime teisi ettevõtjaid oma kaupa pakkuma," rääkis Rakvere ametikooli toitlustus-teenindusosakonna juhataja Anneli Tohvert.

Lisaks oma kooli kauplejatele olid laadal esindatud 45 ettevõtet. Laadalised said keha kinnitada ka jõululaada puhul avatud restoranis ja buffees ning kuulata-vaadata mitmete Rakvere koolide laste esinemisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles