Uudeküla kutsub jäähokis võistlema

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uudeküla uisuväljak ootab meeskondi jäähokiturniirile.
Uudeküla uisuväljak ootab meeskondi jäähokiturniirile. Foto: AFP / Scanpix

MTÜ Hokiklubi Uudeküla korraldab 20. ja 21. veebruaril algusega kell 10 Tamsalu vallas Uudeküla uisuväljakul esimesed HK Uudeküla karikavõistlused ja Lääne-Virumaa omavalitsuste meistrivõistlused jäähokis.

Võistkonna suuruseks on 11 mängijat, platsile pääseb neist korraga viis mängijat: väravavaht ja neli väljakumängijat. Mänguaeg on 2 x 15 minutit, väravavahi varustus antakse võistkondadele kohapeal.

Ürituse eestvedaja Martin Uudeküll ütles, et juba on osavõtuks registreerunud viis meeskonda: Tamsalu, Väike-Maarja, Viru-Nigula ja Vinni vald ning Rakvere linn.

Registreerimine jätkub neljapäeva, 18. veebruari õhtuni, seda saab teha e-posti teel aadressil martin@uehitus.ee või telefonil 56649821.

Turniiri parim saab auhinnaks HK Uudeküla võitjakarika, esikolmikusse jõudnud meeskonnad aga Lääne-Virumaa meistrivõistluste medalid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles