Tapa vald kiitis mulluseid tegijaid

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kategoorias "Aasta edukam noor" oli võitja Tapa gümnaasiumi kooliraadio kollektiiv.
Kategoorias "Aasta edukam noor" oli võitja Tapa gümnaasiumi kooliraadio kollektiiv. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Tapa vallas selgusid vabariigi aastapäeval 2009. aasta tegijad seitsmes kategoorias.


Äri valdkonnas tunnustati Vaksali Trahter OÜd. Vaksali Trahter OÜ on uus Tapa toitlustusettevõte, kus korraldatakse ka mitmesuguseid üritusi.



Elutöö kategoorias kuulutati aasta tegijaks Jüri Tüli. Erialalt geograafiaõpetaja, on ta leidnud oma tõelise kutsumuse puhkpillimängu õpetamises ning puhkpilliorkestri dirigeerimises.



Hariduse vallas on aasta tegija Elle Kivisoo, kes on töötanud Tapa gümnaasiumi algklassiõpetajana alates 1976. aastast. Mullu saavutasid tema õpilased auhinnalisi kohti paljudel konkurssidel.



Spordis kuulutati parimaks Jäneda saalihokinaiskond, kes tuli 2009. aastal Eesti meistriks. See on ühe väikese küla potentsiaali ja praktiliselt olematuid vahendeid arvestades väga suur saavutus. Naiskonna tuumik võitis ka võistlusklassis U19 Eesti meistritiitli.



Kunsti alal tunnistati parimaks Kairi Kroon, läbi aastate aktiivne Tapa valla kodanik, kes lööb vabatahtlikuna kaasa paljudel kultuuriüritustel, korraldab näiteks Tapa muusikapäeva, mis toimus tänavu juba kolmandat korda.



Kategoorias "Aasta edukam noor" oli võitja Tapa gümnaasiumi kooliraadio kollektiiv. Tapa gümnaasiumi kooliraadio on vanim töötav kooliraadio Eestis: tänavu tähistasid nad oma 30. sünnipäeva.



Heategevuse kategoorias tunnustati Tapa Mill OÜd. Tapa Mill OÜ toetab igal aastal märkimisväärsete summadega Tapa valla kultuurikollektiive ja spordiklubisid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles