Elfriede-Helene Kukel täitus 105 eluaastat

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere linna elanik Elfriede-Helene Kukk tähistas reedel oma 105.sünnipäeva.
Rakvere linna elanik Elfriede-Helene Kukk tähistas reedel oma 105.sünnipäeva. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Reedel 105aastaseks saanud Elfriede-Helene Kukke õnnitlema tulnud külalised ümbritsesid mem­me õitemerega.


Lilli, eriti pojenge, armastab ta üle kõige, nii palju, et Rakvere sotsiaalmajja elama asudes rajas ta oma lillepeenra sinna.

Veel möödunud sügisel panid lapselapsed mitut sorti tulpe mulda, et ikka oleks õisi, mida memm saaks kevadel puhkemas näha.

Lisaks lilledele tunneb Elfriede-Helene Kukk suurt huvi maailmas toimuva vastu - Vancouveri olümpiamänge jälgis ta algusest lõpuni. "Väga ilus oli, eriti ilus oli lõpp," lausus Elf­riede-Helene Kukk ning ütles, et eks temagi lootnud Eestile rohkem medaleid.

Varjupaika pidava MTÜ Rakvere Dia­koo­nia­kes­kus juhataja Pille-Ruth Kukemilk rääkis, et juubilar on eeskujuks neile kõigile: ta on positiiv­ses mõttes otsekohene ja tunneb senini muret Eesti riigi saatuse pärast.

Juubilari Rakvere linna poolt õnnitlema tulnud Rakvere linnavolikogu esimees Mihkel Juhkami (paremal) ütles, et südikas Elfriede-Helene Kukk on oma praeguses vanuses Rakvere linna jaoks rohkem ära teinud kui mõni mees terve elu jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles