Sumokool tõi Itaaliast seitse medalit

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sumo.
Sumo. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Sumokooli K&F sportlased esinesid edukalt Itaalias rahvusvahelisel 12 riigi osalusel peetud sumoturniiril Milano Sumo Open 2010, kus võideti seitse medalit.



Joonas Viljak pälvis hõbemedali meeste keskkaalus, alistades teel finaali Soome, Argentiina ja Hollandi sumotori. Finaalis tuli kaotus vastu võtta tugevalt bulgaarlaselt Mihail Ilievilt.

Meeste raskekaalus oli Meelis Höövelson kolmas, jäädes alla ainult Euroopa sumomaadluse tippudele Petar Stoyanovile ja Haitham Alsadile. Mart Kohv saavutas meeste kergekaalus kolmanda koha. Naiste kergekaalus oli kolmas Katrin Heldja.

K&F esindusmeeskond koosseisus Joonas Viljak, Tõnu Reinfeldt ja Meelis Höövelson saavutas Milanos võistkonnavõistluses teise koha.

Sumokooli teine võistkond jagas koos Argentiina esindusega kolmandat kohta nagu ka naiskond, keda edestasid Bulgaaria ja Saksamaa võistkond. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles