Kodutu habemik tegi juuksurile külma

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: jupiterimages.com

Eile hommikul lasi kindla elukohata mees Rakveres Tallinna tänava juuksurisalongis teha juustele ja habemele täishoolduse ning lahkus teenuse eest tasumata.

Ida prefektuuri pressiesindaja Mari Riina Rist rääkis, et kui juuksur oli oma tööga valmis saanud, siis tõusis mees toolilt, võttis välja kohtutäituri paberi, kuulutas end sellega veheldes kurjategijaks ja teatas salongist lahkudes, et arvet ta ei maksa.


Juuksuril kulus natuke aega üllatusest toibumiseks. Seejärel helistas ta politseisse ja kirjeldas sündmuskohale tulnud mundrikandjatele kummalist klienti.


Politseinikud tundsid kirjelduse järgi ära mehe, kel puudub kindel elu- ja töökoht. Kodutut siiski otsima ei hakatud, sest juuksuri sõnul polnud arve väga suur ja ta loobus mehele nõude esitamisest.


Mari Riina Rist ütles, et taksojuhtidele jäetakse küll mõnikord teenuse eest tasumata, kuid juuksurile arve maksmata jätmist pole varem Lääne-Virumaal olnud. "Vähemalt ei meenu küll selline juhtum," lisas ta. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles