Rakvere lihakombinaadis juhtus raske tööõnnetus

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere lihakombinaat.
Rakvere lihakombinaat. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Eile õhtul jäi 45aastane naine Rakvere lihakombinaadis kättpidi toorrasva koguja vahele ja sai raskesti vigastada.

Rakvere haigla peaarst Sirje Kiisküla ütles, et kannatanul olid väga tõsised vigastused ja haigla tellis Tartu ülikooli kliinikumist reanimobiili. Rakvere haigla kiirabi sõitis koos vigastatud naisega kohe välja ja andis ta Rakvere-Tartu teel ülikoolilinna meedikutele üle.

Rakvere lihakombinaadi pressiteate järgi juhtus raske tööõnnetus tapamaja toorrasvade töötlemise ruumis eile kell 18.55. Raskelt sai vigastada koristusosakonna 45aastane töötaja, kes on olnud selles ametis alates 2007. aasta novembrist. “Tegemist on kogenud koristusosakonna töötajaga, kes on läbinud kõik nõutud koolitused ja tööohutusalased juhendamised,” öeldakse lihakombinaadi pressiteates.

Rakvere lihakombinaadi personalijuht Kadri Rattasepp ütles, et kombinaadist võeti ühendust nii kannatanu pere kui ka Tartu ülikooli kliinikumiga.

Tööõnnetusest teatati kohe ka tööinspektsioonile. “Lihakombinaat teeb tihedat koostööd tööinspektsiooniga ja vajadusel vaadatakse uuesti üle tööohutusnõuded antud töölõigus ja korraldatakse lisakoolitusi ohutusnõuete alal,” kinnitas Rattasepp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles