Tüdrukule mulje avaldamiseks valetas poiss end haavatuks

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eile õhtul valetas alaealine noormees Rakveres teatri taga pargis tütarlapsele mulje avaldamiseks, et tema põlve purustasid abipolitseiniku tulistatud kaks kuuli.

Murelik tütarlaps helistas kohe häirekeskusesse ja politseisse. Kui politseinikud parki jõudsid, oli tütarlapse tegevusest häiritud noormees motorolleriga ära sõitnud.

Korravalvurid võtsid ühendust abipolitseinikuga, kes tulistamist eitas.

Peagi tabasid mundrikandjad otsitava noormehe, kes oli alkoholijoobes. Motorolleriga ta ei sõitnud. Lähemal uurimisel selgus, et noorsand oli oma põlve vigastanud hoopis rattaga kukkudes.

Rakvere politseijaoskonna pressiesindaja Mari Riina Rist selgitas, et alaealisi tavaliselt jaoskonda ööseks ei jäeta, kuid et politseil ei õnnestunud leida noormehele täiskasvanud inimest, kes talle järele tuleks ja ta koju viiks, siis jäeti ta pärast esmaabi osutamist politseimajja peatäit välja magama.

Täna hommikul koostati talle väärteoprotokoll alkoholi pruukimise eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles