Sumokooli võistlussari jõudis Simunasse

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teineteiselt võtavad Simuna etapil
mõõtu Ilja Golomb ja Risto Raudkivi.
Teineteiselt võtavad Simuna etapil mõõtu Ilja Golomb ja Risto Raudkivi. Foto: Erakogu

K&F sumokooli K&F Grand Sumo võistlussarja neljas etapp peeti Lääne-Virumaal Simunas. Sumomaadlust tutvustav võistlussari kogub üha rohkem populaarsust ning pakub huvilistele nii pealtvaatamisrõõmu kui ka võimalust ise seda ala proovida.


Seekordne etapp pidi kooli treenerite sõnutsi toimuma originaalsel saviväljakul, aga see vajavat veel natuke lihvimist. Niisiis maadeldi plastikust sumomatil.

Tüdrukuteliigas on sarja varasematel võistlustel kindlaks liidriks Katrin Popov, kes ka Simunas võttis kindla võidu, alistades finaalis Egeri Suviste. Kolmas oli Katrin Koslov.


Naisteliigas on kindel liider Kristiina Reinfeldt, kes on võitnud järjest nii eelmise etapi Varblas kui ka nüüd Simunas. Poisteliiga oli seekord väga osavõturohke, turniiri suutis võita Kert Sarap. Teise koha saavutas Juhan Kormik ja kolmanda Richard Sepajõe.


Meeste seas anti tuliseid lahinguid. Tõnu Reinfeldtil õnnestus napsata kolmas koht väga tugeva võistluse teinud Ilja Golombi ees. Finaalis olid vastasteks nii nagu ka kolmel eelmisel etapil Meelis Höövelson ja Risto Raudkivi.

Nende omavahelises duellis jäi peale Meelis Höövelson, kes on võitnud siiamaani kõik etapid ja juhib võistlussarja. Risto Raudkivi on kõikidel osavõistlustel olnud teine ja hoiab üldarvestuseski teist kohta.


Septembris jõuab K&F Grand Sumo sari tagasi Rakverre ja peetakse koos rahvusvahelise sumoturniiriga K&F International Sumo Open, kuhu on oodata külalisi Inglismaalt, Norrast, Prantsusmaalt ja Itaaliast.
Esimene rahvusvaheline K&F Sumo Open toimus aasta tagasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles