Virtuaalne innovatsioonimuuseum avas oma "uksed"

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reelika Andresson-Kesa.
Reelika Andresson-Kesa. Foto: Enn Mälgand

Kolmapäeval avas oma "uksed" külastajatele Virtuaalne innovatsioonimuuseum, mis asuv aadressil www.innovatsioonimuuseum.ee.


Muuseumi projekti viib ellu MTÜ Kohaliku ja  Regionaalarengu Partnerid Euroopa Liidu LEADER programmi rahalisel toetusel.

Projekti on kaasatud ka Tapa, Ambla, Kadrina ja Vihula vallad. Virtuaalse innovatsioonimuuseumi külastamiseks piisab arvuti ja interneti olemasolust.

Muuseum on mõeldud igas vanuses külastajatele, nii lastele kui täiskasvanutele.

Esialgsed eksponaadid on kokku otsitud eelpool nimetatud valdade küladest. Külastajatel on võimalik vadata kuidas inimesed on leiutanud päris uusi asju või olemasolevaid täiendanud oma elu-olu parandamiseks.

Samuti on innovatsiooni muuseumis võimalus rohkem teada saada innovatsioonist ja loovusest üldse.
Innovatsioonimuuseumi all tegutseb ka näituste saal, kus inimesed saavad eksponeerida enda poolt tehtut. Samuti on seal üleval ka eri piirkondi ja nende ajalugu tutvustavad näitused.

Muuseumisse ja näituste saali saavad uusi eksponaate ülesse panna kõik registreeritud külastajad.


“Kutsume kõiki külastajaid aktiivselt kaas lööma ja osalema ise muuseumi eksponaatide valikul. Kui märkate enda ümber midagi uut ja põnevat, mis sobiks innovatsioonimuuseumisse lisage see kindlasti ka teistele vaatamiseks. Kui teil on mõni huvitav hobi või olete teinud ise midagi ilusat mida teistelegi näidata, olge julged lisama see meie näitustesaali,” ütles Kohaliku ja Regionaalarengu Partnerid MTÜ projektijuht Reelika Andresson-Kesa.

Muuseumi leheküljed tõlgitakse inglise ja vene keelde, et ka kaugemad külastajad saaksid näha, mis meie kodukandis toimub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles