Täna avati Rakvere ametikooli ülimoodne praktikabaas

Andres Pulver
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere ametikooli praktikabaasi avamine.
Rakvere ametikooli praktikabaasi avamine. Foto: Meelis Meilbaum

Täna avati pidulikult tehnika viimase sõna kohaselt sisustatud ülimoodne Rakvere ametikooli praktikabaas. Kooli peamaja peaks remonti minema järgmise aasta alguses.

Rakvere ametikooli praktikahoone ehitus andis koolile ligi 4500 ruutmeetrit õppepinda, mis on sisustatud kõige tänapäevasema tehnikaga. Nii mõnegi avamisel viibinud külalise sõnul annab see silmad ette paljudes firmades kasutatavale.

Ametikooli direktori Hannes Metsa sõnul on kirsiks tordil otse Saksamaalt tehasest ostetud spetsiaalne Volkswageni õppeauto, mis on tehtud just automehaanikute õpetamist silmas pidades.

“Tahe oli esimesena välja arendada praktikabaas, et meie kooli 952 õpilast ja üle 900 täiskasvanud täiendusõppija aastas saaks teooria õppimisega paralleelselt harjutada töövõtteid,“ ütles Hannes Mets.

Õppebaasi 4500 ruutmeetril avab uksed õpperestoran ning asuvad metalli- ja puiduerialade praktikaruumid, autoremonditöökoda, keskkonnatehnika labor ja ehituslabor. Samas hoones on sisustatud viis õpperuumi täienduskoolituste tarvis.

Loe artikli täisversiooni laupäevasest Virumaa Teatajast

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles