Riik tänab teenetemärgiga kolme läänevirulast

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riiklikud teenetemärgid saavad presidendilt 99 inimest.
Riiklikud teenetemärgid saavad presidendilt 99 inimest. Foto: Peeter Langovits.

President Toomas Hendrik Ilves kirjutas täna alla otsusele, millega andis seoses iseseisvuspäevaga ja Eesti riigile osutatud teenete tunnustamiseks riiklikud autasud 99 inimesele kodu- ja välismaal.
 


“Eesti Vabariigi 93. aastapäeva eel tänab ja tunnustab meie riik teenetemärkidega inimesi, kes oma tegevusega on aidanud edendada, hoida ja kindlustada Eesti iseseisvust,” kirjutas riigipea otsuse eessõnas.

“Sellega väljendab Eesti riik oma tänu inimestele, kelle töö ja pühendumine erinevates eluvaldkondades on muutnud meie maad hoolivamaks ja paremaks, targemaks ja tugevamaks,” rõhutas president Ilves.

Lääne-Virumaalt saab Valgetähe IV klassi teenetemärgi ettevõtja Rolf Kristian Relander, kes on Bellus Furniture OÜ üks omanikke. Tänavu annab president teenetemärgi kokku ainult kolmele ettevõtjale.

Valgetähe V klassi teenetemärgi saavad kauaaegne Vohnja lasteaed-algkooli direktor Malle Reimann ning Käsmu külaelu edendaja ja ajaloo talletaja Aarne Vaik.

President Ilves annab teenetemärgid üle 23. veebruaril.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles