Džiibinaine sattus suusarada lõhkuma

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: www.forumcinemas.ee

Džiibimehed on tuntud oma headuses, kuid ilma teevad ka džiibinaised. Üks neist põrutas eile Rakveres Palermos suusarajale.

Sündmuskohal tööülesandeid täitnud kehalise kasvatuse õpetaja, kes ei soovinud oma nime avalikustada, rääkis, et sõiduk tuli metsamajandi garaažide poolt. Suusarajal läbis maastur umbes paarsada meetrit ja jäi siis lumme kinni.

Ilmselt ei kannatanud rooli taga olnud naine nelja kehalise kasvatuse õpetaja sõnavõtte välja ja kutsus endale abiväge. Abi palus ka vastaspool - politseilt.

Paraku jõudis üks meesterahavs politseipatrullist varem kohale, aitas lumme kinni jäänud džiibi välja ja tandem kadus enne mundrikandjate saabumist.

Rakvere politseijaoskonna pressiesindaja Mari Riina Rist ütles, et korravalvuritel on auto ja juht teada. Suusarajale sõitnud džiip eiras ilmselt liiklusmärki, kuid politseil selle kohta otsesed tõendid puuduvad. Et kahju ei olnud suur, siis mundrikandjad mingit menetlust ei alustanud.

Kehalise kasvatuse õpetaja ütles, et tema koos kolme kolleegiga noomisid džiibinaist päris korralikult. “Meie poolt sai sõnalise karistuse kätte,” lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles